100 All-times favorite Movies Taschen


Alle genres van horror tot romantiek, van noir tot slapstick, van avontuur tot tragedie, van epos tot musical en van western tot new wave zijn vertegenwoordigd in dit uitgebreide compendium....

Artikelnummer: 9783836556187-1
Men zegt dat er in het leven winnaars en verliezers zijn. Alhoewel de films die voor deze collectie zijn geselecteerd inderdaad winnaars zijn, wil dat niet zeggen dat de films die overgeslagen zijn verliezers zijn. De selectie was een moeilijk proces waaruit uiteindelijk deze 100 beste voorbeelden van film in de 20e eeuw zijn uitverkoren.

Alle genres van horror tot romantiek, van noir tot slapstick, van avontuur tot tragedie, van epos tot musical en van western tot new wave zijn vertegenwoordigd in dit uitgebreide compendium.

Metropolis, Modern Times, Citizen Kane, The Seven Samurai, La dolce vita, Psycho, A Clockwork Orange, The Godfather, Annie Hall, Blue Velvet, Pulp Fiction en nog veel meer filmjuweeltjes vindt men in dit boek. Op chronologische volgorde, bij elke film een synopsis, opsomming van de cast/crew, technische informatie, biografieën van de acteur/regisseur, lijst van awards, film stills, productiefoto’s en de originele poster voor de film.

Jürgen Müller
978-3-8365-5618-7
Taal: Engels
gebonden, 832 pagina's
140 x 195 mm


 
Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Powered by Lightspeed