100 Contemporary Green Buildings Taschen (UITVERKOCHT)


De boeiendste nieuwe gebouwen in de wereld zijn bijna allemaal milieubewust en duurzaam gebouwd en verbruiken minder energie dan ooit tevoren. In dit boek staan de beste voorbeelden van groene projecten uit de Architecture Now-serie...

Artikelnummer: 9783836541916

De boeiendste nieuwe gebouwen in de wereld zijn bijna allemaal milieubewust en duurzaam gebouwd en verbruiken minder energie dan ooit tevoren. In dit boek staan de beste voorbeelden van groene projecten uit de Architecture Now-serie en het bevat tevens tal van nieuwe, nooit eerder getoonde projecten. Bekende architecten als Frank Gehry en Norman Foster staan naast jonge, opkomende namen uit Latijns-Amerika, de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Philip Jodidio studeerde kunstgeschiedenis en economie aan Harvard en was meer dan twintig jaar redacteur van Connaissance des Arts. Voor TASCHEN maakte hij de serie Architecture Now! en monografieën over Tadao Ando, Norman Foster, Richard Meier, Jean Nouvel en Zaha Hadid. Hij staat internationaal bekend als een van de populairste schrijvers op het gebied van architectuur.

Philip Jodidio
978-3-8365-4191-6
gebonden, 696 pagina's
252 x 382 mm
Taal: Engels

 

UITVERKOCHT - NIET MEER LEVERBAAR!
 
Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Powered by Lightspeed