Cars Now! Taschen


In een tijd dat de auto-industrie zeer in beroering is en de zorgen om het milieu nijpender zijn dan ooit, belicht dit boek de nieuwste auto´s die beloven op te komen tegen onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Artikelnummer: 9783836519847
In een tijd dat de auto-industrie zeer in beroering is en de zorgen om het milieu nijpender zijn dan ooit, belicht dit boek de nieuwste auto´s die beloven op te komen tegen onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. De S van Tesla biedt een alternatief voor de traditionele luxe sportsedan, de Volt van Chevrolet zou de grensverleggende hybrides van Toyota en Honda voorbij streven en Smart gaat voor de emissievrije auto.
In dit boek worden auto´s van over de hele wereld belicht, van de betaalbare Nano van het Indische bedrijf Tata, superauto´s ontwikkeld in Marokko, auto´s van de inlanders in Iran, de nieuwe Chinese toekomst van Hummer tot de ondergang van legendarische merken zoals Pontiac. Een ongeëvenaard boek voor autoliefhebbers dat ook kijkt naar de bedrijven die de grenzen verleggen op het gebied van design, prijs en technologie. Aan elke fabrikant die er toe doet is een hoofdstuk gewijd met hun meest gewilde modellen, met honderden originele foto´s en illustraties. Tevens met interviews van ontwerpers en ondernemers aan de voorhoede van deze verandering. 

Daniel Alexander Ross
978-3-8365-1984-7
flexi, 512 pagina's
196 x 249 mm
Taal: Engels, Frans, Duits

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Powered by Lightspeed