GOAT (Collector's edition) Taschen (UITVERKOCHT)


Muhammad Ali is een van de meest opvallende persoonlijkheden van deze tijd en de grootste sportman aller tijden...

Artikelnummer: 9783822816271

“Dit is geen boek maar een monument op papier: het grootste, zwaarste, meest schitterende werk dat ooit in de geschiedenis van de beschaving is gedrukt. De laatste overwinning van Ali”. (Der Spiegel, Hamburg, 6 oktober 2003)

Muhammad Ali is een van de meest opvallende persoonlijkheden van deze tijd en de grootste sportman aller tijden. Om deze levende legende te eren, heeft Taschen een werk gecreeerd, episch in omvang en net zo uniek en levendig als de man zelf. Een waardevolle hulde aan zijn leven zou de vele prestaties van deze man dienen te memoreren en GOAT – Greatest Of All Time beantwoordt geheel aan deze opdracht:

Bij iedere « Collector's Edition » hoort een foto-litho ‘Radial Champs’ van Jeff Koons (formaat 50 x 40 cm)

Meer dan 3.000 afbeeldingen (foto’s, kunst en gedenkwaardigheden) van meer dan 150 fotografen en kunstenaars, waarvan de meeste voor het eerst zijn gepubliceerd. In totaal 600.000 woorden van honderden schrijvers, bestaande uit originele essays en interviews van de laatste 50 jaar over en met deze kampioen.

XXL-formaat: 792 pagina’s, met 2 uitklapbare pagina’s van 200 x 50 cm. Elk hoofdstuk (9 in totaal) wordt geopend met dubbele pagina’s in goud-metallic zijdenzeefdruk. Met de afmetingen van 50 x 50 cm een zwaargewicht van 34 kg.

Ieder exemplaar zit in een met zijde beklede cassette geillustreerd met de foto uit 1966 van Neil Leifer, Ali versus Williams.

Gebonden in rose leer, de kleur van Ali’s eerste Cadillac, door de officiele binderij van het Vaticaan. Deze boekbinderij is gespecialiseerd in de meest verfijnde uitvoering van bovenmaatse exemplaren van de Bijbel en de Koran en houdt zich aan de strengste eisen van kwaliteitscontrole, waardoor slechts een paar honderd exemplaren per week konden worden ingebonden.

978-3-8228-1627-1
gebonden, 780 pagina's
500 x 500 mm
Taal: Engels, Frans, Duits


UITVERKOCHT - NIET MEER LEVERBAAR!


 

 

 

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Powered by Lightspeed