LaChapelle - Heaven to hell David LaChapelle


LaChapelle Heaven to Hell is het derde deel in een opwindende trilogie die begon met LaChapelle Land(1996) en vervolgd werd door het beruchte Hotel LaChapelle (1999)....

Artikelnummer: 9783836522847
UITVERKOCHT - NIET MEER LEVERBAAR
LaChapelle Heaven to Hell
 is het derde deel in een opwindende trilogie die begon met LaChapelle Land(1996) en vervolgd werd door het beruchte Hotel LaChapelle (1999). Deze titels, vol met verbazingwekkende, kleurrijke en provocerende foto´s, werden beide meteen een collector´s item en zijn sindsdien meerdere malen herdrukt. LaChapelle Heaven to Hell bevat bijna twee keer zo veel afbeeldingen als haar voorgangers en is een explosieve compilatie van het nieuwe werk van deze visionaire fotograaf. Sinds de publicatie van Hotel LaChapelle ligt de kracht van het werk van LaChapelle in zijn vermogen om de lens van beroemdheid en mode meer te focussen op urgente kwesties van maatschappelijk belang.
Deze gebonden editie is een verkleinde uitgave van de eerder verschenen gelimiteerde editie en een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse fotografie.

David LaChapelle
978-3-8365-2284-7
gebonden, 352 pagina's
259 x 330 mm
Engels, Frans, Duits

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR!
 
Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Powered by Lightspeed