Restaurant & Bar Design Taschen


Restaurants en bars bieden architecten en interieurarchitecten de kans om zowel stijl als ontspanning te ontwerpen....

Artikelnummer: 9783836546683

Restaurants en bars bieden architecten en interieurarchitecten de kans om zowel stijl als ontspanning te ontwerpen. Esthetiek en functie moeten samenkomen om ambiance en gezelligheid te creëren die zowel ergens voor staan als de klanten ook terug laten komen. De Restaurant & Bar Design Awards – de enige prijs ter wereld voor hospitality design – erkent het belang van dit bijzondere vakgebied en is bedoeld om de meest bijzondere locaties om te eten en drinken onder de aandacht te brengen. Elk jaar komen er inzendingen uit allerlei sectoren binnen, zoals hotels, kantoren, vervoersmaatschappijen, vliegvelden, cruiseschepen en winkels. Een jury van professionals uit de wereld van design, lifestyle en hospitality beoordelen deze inzendingen. 

Het boek is verdeeld in vijf hoofdstukken naar continent – de Amerika’s, Azië, Europa, het Midden-Oosten & Afrika en Oceanië – en bevat 100 locaties over de hele wereld die door de jury werden geselecteerd. Elk hoofdstuk wordt ingeleid door experts en juryleden, zoals Tony Chambers (hoofdredacteur van Wallpaper) en ontwerper Karim Rashid, en het boek bevat een voorwoord van de auteur en oprichter van de prijs, Marco Rebora.
De lemma’s bevatten: .
• tal van foto’s.
• een factsheet met locatie, aantal stoelen, prijsklasse, architect/ontwerper, kosten van het project en formaat van het gebouw.
• een tekst over de briefing, de uitdaging en de oplossing.
• informatie over de architect en ontwerper.
• de locatie, de uitvoerder, bijzonderheden en interessante feiten 

Julius Wiedemann
978-3-8365-4668-3
Taal: Engels, Duits en Frans
gebonden, 440 pagina's
239 x 256 mm

HERDRUK - NIET LEVERBAAR!

VERSCHIJNINGSDATUM: ONBEKEND

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Powered by Lightspeed