Shot by Kern Richard Kern, Dian Hanson


De internet-videosite VBS, gelanceerd door het ironische en ultra-coole Amerikaanse magazine Vice, bevat originele inhoud over tal van onderwerpen waar hippe mensen van houden.

Artikelnummer: 9783836535694
De internet-videosite VBS, gelanceerd door het ironische en ultra-coole Amerikaanse magazine Vice, bevat originele inhoud over tal van onderwerpen waar hippe mensen van houden. Een van de eerste en nog steeds lopende reeksen was ‘Shot by Kern’, een concept bedacht door de toenmalige hoofdredacteur Jesse Pearson, die fotograaf Richard Kern uit zijn New Yorkse omgeving haalde om hem vrouwen over de hele wereld te laten fotograferen. In de afgelopen zeven jaar is Kern naar België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Polen, Rusland, Spanje, Tsjechië, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland gereisd met een videocrew van Vice.

Fans volgen zijn avonturen op Vice.com, van het interviewen van echte vrouwen die ervan dromen New York Girls te zijn tot het stylen en fotograferen. Wat ze niet zien en wat nog niemand ooit heeft gezien, zijn de foto’s die voortkwamen uit de videosessies. Shot by Kern toont zo’n 300 van deze foto’s voor de eerste keer. Voor degenen die Kerns avonturen op VBS hebben gevolgd, is dit het boek waarop ze al zo lang wachten

Richard Kern, Dian Hanson
978-3-8365-3569-4
gebonden, 288 pagina's
225 x 300 mm
Taal: Engels, Duits en Frans

 
Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Powered by Lightspeed