Anatomie en fysiologie Librero


Als het gaat om de biologische kijk op het menselijk lichaam worden anatomie en fysiologie van lichaamssystemen meestel behandeld op zowel macroscopisch (zichtbaar met het blote oog) als microscopisch niveau, om zo een duidelijk totaalbeeld te geven van d

Als het gaat om de biologische kijk op het menselijk lichaam worden anatomie en fysiologie van lichaamssystemen meestel behandeld op zowel macroscopisch (zichtbaar met het blote oog) als microscopisch niveau, om zo een duidelijk totaalbeeld te geven van de werking van het menselijk lichaam.

 

Ook in Anatomie en fysiologie worden de bouw en de werking van het lichaam behandeld op macroscopisch en microscopisch niveau. Op deze wijze ontstaat een goed totaaloverzicht van de relatie tussen anatomie en functie.

 

Deze compacte gids bevat vele duidelijke illustraties van lichaamsdelen, organen, cellen en fysiologische processen. In de beknopte, maar zeer informatieve tekst worden de bouw en de werking van het betreffende systeem helder uitgelegd. In aparte tekstkaders worden veelvoorkomende aandoeningen beschreven (zoals obesitas, diabetes mellitus, coeliakie en auto-immuunziekten) ter illustraie van de manier waarop het lichaam normaal werkt, en wat er gebeurt als het niet meer goed werkt.


Bindwijze; Paperback
Auteur: Ken Ashwell
ISBN: 9789089988607
Taal: Nederlands
Pagina's: 432
Formaat: 290 x 210 mm
Leverbaar: Ja
Voorraad: nee
Levertijd: 5-7 werkdagen

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Powered by Lightspeed